Hírek

Leállt a Telekom hálózata

Több olvasónk is jelezte, illetve telekomos forrásaink is megerősítették, hogy a Magyar Telekom hálózata június 25-én délelőtt lehalt.

Telekom logó

Ha nem tudsz telefonálni, vagy SMS-t küldeni, a hiba nem a telefonodban van, hanem a szolgáltatónál. Információink szerint kb. június 25-én, 10 óra után halt meg a Magyar Telekom szolgáltatása, csak a mobilinternet megy stabilan, hanghívás és SMS üzenetekkel probléma van. Egyes informátoraink szerint a 4G LTE és a VoLTE okozza a problémát, átállítva a telefont 2G-re, vagy 3G-re működhet a hanghívás is, bár így sem tökéletes. 4G kapcsolat mellett azonban nem igazán működik.

A Telekom Facebook oldalán is jelezték már, ott ezt reagálta a Telekom:

A 4G hang hívással központi probléma tapasztalható, ezért kérjük, a készüléked hálózati beállításában válaszd ki a 2G-3G opciót. Munkatársaink már dolgoznak a hiba elhárításán, bízunk abban, hogy hamarosan helyreáll a VoLTE szolgáltatásunk (http://bit.ly/2Ry0NZo) működése.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Frissítés (11:08)

A felhasználóink közül volt, aki jelezte, hogy gond nélkül megy a Telekom szolgáltatása náluk, mások pont az ellenkezőjére panaszkodott. A Telekom kommunikációja alapján a probléma fennáll, valószínűleg azonban nem mindenkinél jelentkezik.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával