FrissítésFunkciók

Megjött a Dual-View videó mód frissítés a P30 Próra

Megérkezett a Huawei P30 Pro kamera frissítése, amely elhozta a kettős videó nézetet rögzítés során.

Megjött a Dual-View videó mód frissítés a P30 Próra

A hazai Huawei P30 Pro okostelefonokra is elindult a VOG-L29 9.1.0.153(C431E4R2P2) frissítése, amely 579 MB méretű és két funkciót vezet be.

A legfontosabb része a frissítésnek, hogy megérkezett a Dual-View videó mód, azaz a kettős nézet mód. Ez lehetőséget nyújt úgy videófelvételt készíteni, hogy a képernyőt két részre osztja, az egyik felén normál nézetben látjuk a felvételt, a másikon pedig 2x-es, vagy nagyobb, akár 10x-es zoom közelségből. A kettős videó mód mellett a portré módon alakított még kicsit a frissítés a jobb háttérelmosásokhoz.

Megjött a Dual-View videó mód frissítés a P30 Próra

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Teljeskörűen működésbe lépett a Huawei Vlog funkció, amely segítségével a legalább 10 másodperces, de maximum 3 perces videókat lehet automatikusan megvágatni a mesterséges intelligenciát használva. A videóban szereplő embereket képes kiemelni az összeállításban, illetve lehet feliratokat, valamint zenéket is hozzáadni.

Bár a changelog nem írja, de a frissítéssel települ a Huawei P30 Pro okostelefonra az AR mérés nevű alkalmazás, amivel lehetőség van a hátlapi ToF szenzorral megmérni a tárgyak méretét.

A frissítés a 2019 áprilisi Google biztonsági csomagot integrálja a rendszerbe.

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával