Akció

Negyedáras Huawei akció a Vodafone-nál

A Vodafone Crazy Sales akciójába egy Huawei telefon is bekerült, ami feltöltőkártyásan is 75%-os engedménnyel érhető el!

A Huawei Y5-öt akciózza a Vodafone. Bár maga a készülék egyáltalán nem újdonság, illetve nem is kiemelkedő teljesítményű, azonban árával és tudásával egy nagyon jó ajánlat első telefonos felhasználóknak. Az Y5 (vagy más nevén Y560) 4,5”-os kijelzőt kapott, ami 854×480 képpont felbontású. A teljesítményről a korábbi Qualcomm Snapdragon 210-es négymagos 1,1 GHz-es processzor, az 1 GB RAM és a 8 GB beépített háttértár gondoskodik. Bár a telefon van már 2 éves is, ennek ellenére támogatja a 4G LTE internetet. 2000 mAh kapacitású akkumulátora van, hátlapján 5, előlapján 2 megapixeles kamera van.

Vodafone Crazy Sales Huawei Y5

A Vodafone Crazy Sales akciójában a Vodafone Y5 okostelefon ára mindössze 4 490 forint, amely mellé 500 forint SIM kártya díjat kell fizetni, illetve vásárláskor fel kell tölteni 3 000 forinttal az egyenleget, ami természetesen lebeszélhető. A Vodafone Tuti tarifával együtt így összeszen 7 990 forintért vásárolható meg az Y5, ami elég kedvező árnak tekinthető.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával