Hírek

Nyerj egy Huawei P30 Prót a Champions Manager játékkal

A Champions Manager játékosok most nem csak 88 eurós giftcardot kaphatnak a játékhoz, hanem egy Huawei P30 Pro telefont is nyerhetnek.

A Huawei Mobile Services Facebook oldala minden csütörtökön nyereményjátékot hirdet, ezúttal a Champions Manager játékkal lehet nyerni.

Nyerj egy Huawei P30 Prót a Champions Manager játékkal

Így vehetsz részt a játékban:

  1. Töltsd le a Champions Manager játékot az AppGallery-ből (KATT)
  2. Menj az AppGallery-ben a az Ajándékközpontba és kérd le a te személyes Champions Manager kódodat (AppGallery – Én – Ajándékközpont – Champions Manager Mobasaka – Lekérés)
  3. Készíts képernyőképet arról, hogy lekérted a Huawei exkluzív 88 euró értékű ajándékkártyáját, amit a játékon belüli tudsz felhasználni.
  4. A képernyőképet oszd meg a Huawei Mobile Services nyereményjáték posztja alatt kommentben és írd mellé a #PlayAndWin hashtaget.

A játék 2019. május 23-29. között tart és kizárólag az első 4000 felhasználó tud benne résztvenni.

A Huawei Mobile Services egy darab Huawei P30 Pro okostelefont fog kisorsolni, amelynek eredményét 2019. június 5-én teszi közzé. A játékszabályzat ide kattintva érhető el.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Hogy mennyi esély van megnyerni a Huawei P30 Pro telefont? Mondhatnánk, hogy 1 az 1000-ből – de jó tudni, hogy pont egy magyar felhasználó nyerte meg az egyik korábbi játékot, vele együtt a P30 Prót.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával