Hírek

Nyerj egy Huawei P30 Prót a Clash of Kings játékkal

A Clash of Kings játékosok most nem csak 100 eurós giftcardot kaphatnak a játékhoz, hanem egy Huawei P30 Pro telefont is nyerhetnek.

A Huawei Mobile Services Facebook oldala minden csütörtökön nyereményjátékot hirdet, ezúttal a Clash of Kings játékkal lehet nyerni.

Nyerj egy Huawei P30 Prót a Clash of Kings játékkal

Így vehetsz részt a játékban:

  1. Töltsd le a Clash of Kings játékot az AppGallery-ből (KATT)
  2. Menj az AppGallery-ben a az Ajándékközpontba és kérd le a te személyes Clash of Kings kódodat (AppGallery – Én – Ajándékközpont – Clash of Kings gift – Lekérés)
  3. Készíts képernyőképet arról, hogy lekérted a Huawei exkluzív 100 euró értékű ajándékkártyáját, amit a játékon belüli tudsz felhasználni.
  4. Nyisd meg a játékot és váltsd be az ajándékkártyát (Clash of Kings – Mail – Web event – Gift Code Exchange – Join Now – Kód beillesztése – Click to redeem)
  5. Készíts egy képernyőképet a kód beváltásáról
  6. A képernyőképet oszd meg a Huawei Mobile Services nyereményjáték posztja alatt kommentben és írd mellé a #PlayAndWin hashtaget.

A játék 2019. május 16-22. között tart és kizárólag az első 1000 felhasználó tud benne résztvenni.

A Huawei Mobile Services egy darab Huawei P30 Pro okostelefont fog kisorsolni, amelynek eredményét 2019. május 29-én teszi közzé. A játékszabályzat ide kattintva érhető el.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Hogy mennyi esély van megnyerni a Huawei P30 Pro telefont? Mondhatnánk, hogy 1 az 1000-ből – de jó tudni, hogy pont egy magyar felhasználó nyerte meg az egyik korábbi játékot, vele együtt a P30 Prót.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával