Hírek

Plusz garancia, lopás- és törésbiztosítás ls ár garancia regisztrálható a vásárlások után

A különböző prémium bankkártyákhoz számos előny tartozhat, azonban a fintecheknek köszönhetően ezeket akár ingyen is elérhetik a felhasználók a magas éves kártyadíjak nélkül.

A Mastercard Magyarországon is kínálja az Online vásárlási biztosítást a kiemelt prémium kártyákkal rendelkezők számára. Ezek a kártyák gyakran rendkívül drágák, most azonban kiderült, hogy lehet olcsón elérni ezt a szolgáltatást.

Végre! NFC-s mobilfizetés HS
Curve Pay a Huawei telefonokra

Ha valaki a Curve fizetési szolgáltatását használja, a hozzá kapott Mastercard kártyát is lehetőség van az Online vásárlási biztosításra regisztrálni, amely számos előnyt biztosít.

Legyél te is játékvezető!

A Mastercard oldala szerint a World, Gold, Platinum, World Elite és az üzleti és vállalati prémium betéti- és hitelkártyákkal lehetne igénybevenni a szolgáltatást – úgy tűnik azonban, hogy a Curve Standard, ingyenes csomagjában lévő kártyával is elérhető a biztosítás.

Az előnyök, amelyeket az Online vásárlási biztosítás kínál

Kiterjesztett garancia

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A regisztrált kártyával online vásárolt termékekre (háztartási, vagy elektronikai termékek) a 2 éves gyártói jótállást további 1 évvel meghosszabbítja, évente legfeljebb 2 alkalommal érvényesíthető kárigényre (összesen 175 ezer forint összeghatárig).

Legjobb ár garancia

A termék online megvásárlását követő 30 napon belül teljesen ugyan azt a terméket egy másik webáruházban ha megtalálja valaki alacsonyabb áron, a különbözetet visszatéríti a biztosító 700 000 forint értékig (A termék minimális árának 17500 forintnak kell lennie és a minimális árkülönbségnek is 17500 forintnak kell lennie). Kizárólag online vásárlásokra vonatkozik.

Termékbiztosítás lopásra, rongálódásra

Az online vásárlást követőn 30 napon belüli lopásra, vagy lakóhelyen véletlenül bekövetkező sérülésre kínál 700 ezer forint összeghatárig fedezetet a termék javítási, vagy cseréjének költségeire, vagy visszautalja a termék eredeti árát a kártyabirtokos részére.

A Mastercard oldalán leellenőriztem és a Revolut Metal kártyához hasonlóan (ez egy World Elite szintű kártya) a Curve által adott ingyenes, Standard csomagban lévő kártya is regisztrálható a szolgáltatásba.

A Curve kártya is regisztrálható a Mastarcard biztosítására
A Curve kártya is regisztrálható a Mastarcard biztosítására

A szolgáltatás a regisztrációtól kezdve 1 évig él azon tranzakciókra, amelyeket a regisztrált kártyával végeztek. Erről itt írtam bővebben a Revolut vonatkozásában, de igaz ez a Curve-re is.

Mi az a Curve?

A Curve egy “ernyőkártya”, amit azért célszerű kifejteni, hogy mi is. A Curve-be regisztrálva, az alkalmazásban nincs egyenleg, nem lehet feltölteni pénzt. Helyette több bankkártyát lehet regisztrálni (a Standard csomagban 2 darabot). A megigényelt Curve kártyával fizetéskor a hozzá csatolt, kiválasztott kártyáról vonja le valós időben a pénzt. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy nem szükséges, hogy az összes bankkártyánk nálunk legyen, az appon belül kiválasztható a kártya amivel fizetnénk és a Curve kártyás fizetés során erről végzi majd a tranzakciót.

A fenti Mastarcard szolgáltatás miatt főleg megérheti mostantól a Curve kártya, hiszen ezzel nem szükséges Revolut Metal, vagy valamelyik bank prémium kártyája a fenti három szolgáltatáshoz. 

Ha még nincs Curve regisztrációd, akkor kattints ide és már kezdheted is a regisztrációt. (A hozzám tartozó linkkel regisztrálva, a kártyával történt első vásárlásod után kapsz egy 5 fontos bónuszt, valamint én is kapok, ezzel támogathatod a blogot).

Válaszd a Standard, ingyenes csomagot, amelyhez hozzáadhatsz Mastercard és Visa kártyát is. A Curve fizikai kártyának 4,99 font (kb. 2300 forint) szállítási díja lesz, viszont ez szükséges ahhoz, hogy fizetni tudj a szolgáltatással és hogy aktiválni tudd a biztosítást (a fenti linkkel regisztrálva viszont 5 fontot visszakapsz, így szinte ingyen lesz).

Ha megérkezett a Curve kártyád, a Mastarcard oldalán tudod ellenőrizni, a biztosításra való megfelelésnek, illetve az Axa oldalán regisztrálhatod, onnantól él 1 évig a biztosítás a kártyával vásárolt, támogatott eszközökre.

HUAWEI telefonokon aktiválhatod a Curve Pay-t is az érintéses mobilfizetéshez!

 

Ha jól jönne a vásárlások után egy kis pénzvisszatérítés is, akkor használd a RECASH alkalmazást!

Vásárlások utáni pénzvisszatérítést kínál a hazai RECASH alkalmazás

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával