Hírek

Rengeteg pénzt oszt ki a Huawei a maláj fejlesztőknek

Kína után Malajzia lett az első ország, ahol elérhetővé vált a Huawei Mate 30 széria. Itt sem érhető el a Google Play Services a készüléken, azonban a Huawei erősen támogatja a helyi fejlesztőket, hogy legyen megfelelő támogatottság.

Rengeteg pénzt oszt ki a Huawei a maláj fejlesztőknek

Huawei Mate 30 széria Malajziában

A HDC.2019-en jelentette be a Huawei a Shining Star programot, amely során 1 milliárd dollárral támogatja a fejlesztőket. Ennek részeként Malajziában is meghirdette a programot a Huawei és sok pénzt oszt ki azon fejlesztők között, amelyek alkalmazásukba integrálják a komplet Huawei Mobile Services csomagot, az megfelelően működőképes a Mate 30 EMUI környezetében és publikálják alkalmazásukat az AppGallery-on.

Rengeteg pénzt oszt ki a Huawei a maláj fejlesztőknek

Azon fejlesztők, akik október vége előtt megfelelnek az összes követelménynek, 36 millió forintnak megfelelő összegű támogatást kapnak maláj ringgitben. Ennek 50%-a ATL média büdzsé, 40%-a médiamegjelenés, 10%-a pedig készpénzben adott támogatás. Akik november végéig végeznek a teljes integrációval, közel 22 millió forint értékű támogatás kapnak, akik pedig december végéig, azok számára bő 7 millió forint értékű a támogatás mértéke.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Rengeteg pénzt oszt ki a Huawei a maláj fejlesztőknek

A Huawei Mobile Services (HMS) rendszereit úgy építették fel, hogy az megfelelően ki tudja váltani a Google megoldásait, így tartalmaz különböző API-kat pl. üzenetküldésre, értesítésekre, in-app vásárlásokra és sok másra. A Huawei szerint július óta a HMS ökoszisztémát már 43 ezer alkalmazás támogatja.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával