Hírek

Hazai Huawei mobilfotós képei újságok címlapjain

Bemutatjuk nektek Rézműves Zsoltot, akire már csak azért is érdemes figyelni, mert nem csak lenyűgöző Instagram képeket készít egy Huawei P10 Plus készülékkel, hanem fotója már nyomtatott magazin címlapján is landolt.

Zsolt évekkel ezelőtt kezdett el mobilfotózni, kezdetben még a 41 megapixeles kamerával ellátott Nokia Lumia 1020-szal, amely egy kiváló alap volt a fotóihoz. Megtanulta a fotózás szakmai alapjait, majd folyamatosan fejlesztette magát tovább, mellette pedig folyamatosan készítette a szebbnél szebb fotóit.

Hazai Huawei mobilfotós képei újságok címlapjain

Még a nokiás korszaka alatt a Nokia Magyarország is felfigyelt a munkásságára, aztán ugye tudjuk, hogy az a Nokia szépen lassan elsüllyedt. 2017 elejére a régi Lumiája is kezdett nyugdíjközeli sebességre váltani, ezért úgy tavaly tavasszal új okostelefonba invesztált Zsolt.

Mint megtudtam tőle, a Huawei P10 Plus már elsőre lenyűgözte a kamerájával és bár kellett egy kis idő, amíg átszokott a Nokia képernyőjének színeiről a Huawei-ére, mára szinte összenőtt a készülékkel.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Elsősorban Debrecenben készülnek a képei, itt viszont változatos helyszíneken. Hol az éjszakai égboltot fotózza, hol a Csonka templom tetejére kéreszkedik fel az atyától ahhoz, hogy a magasból fotózza a várost.

Munkája elismeréseként többek között az egyik városi magazinban is megjelent már a munkája, amely azért egyedülálló, mert még a mai napig csak elvétve hallani olyan eseteket, hogy mobilos fotókat használtak fel nyomtatott sajtóban. Márpedig Zsolt P10 Plus fotója rögtön a címlapon landolt.

Ezt követően nemrégen saját, önálló kiállítása is nyílt, egy galériában számos képe jelent meg, amelyekből vásároltak is. Azóta Zsolt megrendeléseket is vállal és különböző méretekben művészi módon kidolgozott képei megvásárolhatók.

Rézműves Zsolt Mobile Photography a Facebookon

Többször beszéltem Zsolttal, amelynek eredményeképpen a jövőben mobilfotós szaktudásával segíti majd a HuaweiBlog olvasóit és kamerás oktatócikkeket készít majd.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával