Hírek

Thomas Liu a Huawei Fogyasztói Üzletágának új hazai vezetője

A Huawei Technologies Hungary Fogyasztói Üzletágának élére új vezető került, Thomas Liu, aki 3,5 után váltja elődjét, Lyon Shent.

Thomas Liu a Huawei Fogyasztói Üzletágának új hazai vezetője

Az új ügyvezető 2010 óta van a Huawei közelékében. Thomas Liu számára nem újdonság az európai környzet, hiszen 2017-ben érkezett előbb Csehországban, ahol a helyi piaci bevezetésekért felelős menedzserként dolgozott, majd 2019-ben a Huawei CBG szlovákiai üzletágának vezetőjeként kapott szerepet. Magyarországi kinevezése előrelépésnek tekinthető számára, hiszen egy közel kétszer akkora piacért felelhet ügyvezetőként, mint korábban.

„Az innováció a legnagyobb erősségünk, ezért folyamatosan fejlesztjük az összes termékcsoportunkat, az okostelefonoktól és a hordozható eszközöktől kezdve az audioeszközökig” – mondta Thomas Liu, a Huawei Technologies Hungary Fogyasztói Üzletágának ügyvezető igazgatója a vállalat március 11-i online sajtótájékoztatóján.

Pozícióját 2021. március 1-jén vette át, célja a Huawei Seamless AI Life startégiájának kiterjesztése, a szoftver és szolgáltatás ökoszisztéma meghonosítása.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Elődje, Lyon Shen 2017. szeptemberében érkezett Magyarországra. Benne nem csak egy vezetőt ismerhettünk meg, hanem egy jó kedélyű embert is, aki a különböző termékbemutató eseményeken, sajtóvacsorákon is nagyon jó beszélgetőpartner. A vezetőváltás nem a jelenlegi piaci helyzetek indokolták, hanem a Huawei cégfilozófiájának része az emberek forgatása a vezetői pozícióban. Lyon Shen információink szerint visszatér Kínába és marad továbbra is a Huawei kötelékében.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával