Hírek

Töltő nélküli Huawei telefonok jelentek meg

A Huawei Kínában elérhetővé tett négyféle okostelefont töltő adapter nélkül, követve ezzel több gyártó példáját.

A Huawei Mate X2-ből, a Mate40 Próból, a Nova 8-ból és a Nova 8 Pro modellből tett elérhetővé olyan kiadást a gyártó Kínában, amely doboza nem tartalmaz töltő adaptert, cserébe viszont pontosan annyival olcsóbban is adja ezeket a modelleket, mint a hozzá való töltőadapter ára. 

A négy, töltő nélküli Huawei okostelefon kizárólag a kínai offline Huawei üzletekben érhető el jelenleg és mindegyik modell árát 199 jüannal (kb. 9200 forinttal) csökkentette a vállalat, pontosan annyival, amennyiért külön megvásárolható a hozzá való Huawei SuperCharge Max 66W töltőadapter.

2020-ban előbb az Apple lépte meg azt, hogy nem csomagolt töltőt az iPhone 12 sorozatú telefonjai mellé, majd pedig a Samsung is a Galaxy S21 szériával. A Huawei egyelőre csak négy modell esetében kínál opciót, de csak a kínai üzleteiben. Természetesen a vásárlók választhatnak olyan verziót is, amely tartalmazza a töltőt, ha szükségük van arra. Hogy a jövőben lesz-e több ilyen ajánlat a Huawei-nél, esetleg még globálisan is megjelenik-e, egyelőre nem tudni. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával