Funkciók

A TÜV Rheinland hitelesíti a Huawei SuperCharge-ot

A HUAWEI Consumer Business Group és a  TÜV Rheinland együttműködésbe kezdett a SuperCharge töltési technológia hivatalos certifikációjáért.

A közelgő tanúsítvánnyal a Huawei SuperCharge lehet az első gyorstöltési technológia, amely sikeresen átmegy a világ elismert biztonsági szakértő vállalatának szigorú tesztelésén. A tesztelési folyamat során a TÜV Rheinland minden összetevőt vizsgál, így a SuperCharge adaptert, a speciális töltőkábelt és a telefonokban található áramköröket is alaposan ellenőrzik. Ennek során vizsgálják a biztonságos használatot alacsony hőmérsékleten, jelentős hőingadozás során.  Az együttműködéssel a Huawei újabb jelét mutatja elkötelezettségének a biztonságos és egyben innovatív eszközök kifejlesztése érdekében.

A TÜV Rheinland már 145 éve gondoskodik arról, hogy a komplex eszközök és termékek megfeleljenek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és a fogyasztói igényeknek – mondta Kayan Varma, a TÜV Rheinland egyik alelnöke. – Fokozatosan növekszik a gyors töltési megoldások iránti igény, ezért is örülünk annak, hogy részt vehetőnk a Huawei SuperCharge biztonsági tesztjében, amely már bevált tesztmódszerekkel történik.

A Huawei SuperCharge technológia folyamatos kommunikációt folytat a töltő adapter és az okostelefon között. Ez lehetővé teszi a töltési folyamat ellenőrzését, a hálózati feszültség és az áramerősség folytonos szabályozását (az okostelefon, az adapter és a kábel kapacitása alapján), ezzel maximálizálva a töltési sebességet.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei SuperCharge 4,5 V mellett 5 A áramerősségű, kisfeszültségű töltési megoldást használ. A biztonság érdekében a rendszer úgy lett kialakítva, hogy amennyiben a töltőadapter, vagy a telefon csatlakozójához folyadék kerül, a töltés automatikusan megszakad. Ezzel az intelligens biztonsági mechanizmussal elkerülhető a rövidzárlat és a tűz keletkezése.

A Huawei SuperCharge technológiát kihasználhatják a Huawei Mate 9, a Huawei Mate 9 Pro, a Huawei Mate 9 PORSCHE DESIGN, a Huawei P10 és a Huawei P10 Plus modell tulajdonosai, azonban további támogatott készülékek érkezése is várható.

Így működik a Huawei SuperCharge gyorstöltés

Szivargyújtós SuperCharge töltő a Huawei Mate 9-hez

Huawei AP81: megvehető a SuperCharge töltő

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával