Hírek

10 millió 5G-s telefont adott el a Huawei

A Huawei rendkívül jól áll az 5G-s okostelefonok eladásaival, a 2019-es jó teljesítést követően lendületesen indult 2020 is.

Huawei Mate 20x (5G) Magyarországon

A Huawei virtuális sajtóeseményén beszélt róla Richard Yu, hogy a vállalat immáron 10 millió darab 5G képes okostelefont jelentett be, amely kifejezetten jó eredmény, ha azt nézzük, hogy 1 éve, az MWC 2019-en lett bejelentve az első két, 5G-s modell, amelyek értékesítése csak jóval később kezdődött meg.

2019-ben a Huawei 6,9 millió okostelefont szálított le 5G támogatással, amivel hajszálnyival, de megelőzte a Samsungot. Persze a tavalyi év még csak egy bemelegítés volt az 5G-s modellek piacán, az idei év már inkább mérvadó lesz, azonban a bejelentés alapján az első két hónapban már 3,1 millió telefont értékesített 5G chippel a Huawei.

A Huawei-nek számos 5G-s modellje van már, elsőnek a Mate 20 X 5G jelent meg (hazánkban is), majd a Mate 30 5G, a Mate 30 Pro 5G, a Mate X, a Nova 6 5G, illetve mostmár érkezik a Mate Xs is, ráadásul fontos, hogy a Huawei P40 széria is 5G-vel felvértezve jöhet.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával