Akció

12 hónap kijelző garancia a Huawei P30 szériára

A Huawei egy speciális promóciót indít, amelyben a P30 széria mindhárom tagjára 12 hónapos kijelzőcsere garanciát biztosít.

12 hónap kijelző garancia a Huawei P30 szériára

Azok, akik 2019. július 10. és július 31. között vásárolnak Huawei P30 Pro, P30, vagy P30 lite okostelefon a hivatalos viszonteladóknál, majd regisztrálják az eszközt, 12 hónapig tartó díjmentes kijelző cserét kapnak 1 alkalommal vétlen sérülés esetén.

A Huawei Cares segítségével a hivatalos szerviz partnerek díjmentesen cserélik a kijelzőt a vásárlást követő egy éven belül, amennyiben a megjelenítő rendeltetésszerű használat mellett leejtés, ütés, vagy nyomás miatt megsérült.

Az extra jótállást a HiCare alkalmazáson belül lehet aktiválni, amelyhez Huawei ID megléte szükséges. Az aktiválást követően 7 napon belül a HiCare-ben megjelenik az extra jótállás a készülékre.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

12 hónap kijelző garancia a Huawei P30 szériára

Amennyiben a kijelző sérülés során a hátlap is megsérül, úgy azt is díjmentesen cseréli a szerviz. Abban az esetben, ha más hibával is rendelkezik a készülék, annak természete alapján javítja a szerviz. Garanciális meghibásodás esetén a kijelzőcsere mellett a meglévő hibát is díjmentesen javítja. Azonban ha más alkatrész is megsérül a leejtés során, vagy ezt megelőzően, nem csak a kijelző, vagy a hátlap, úgy a további alkatrészek cseréjét fizetni kell a javítás során.

A promóció csak a hivatalos forrásból származó készülékekre él, amelyet 2019. július 10. és július 31. között vásároltak és megtörtént a HiCare alkalmazásban a regisztráció.

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával