Hírek

5G hálózattal segíti a Huawei a koronavírus elleni küzdelmet

A Huawei bejelentette, hogy segíti a Hubei Mobile és Hubei Unicom kínai szolgáltatókat 5G bázisállomás telepítéssel a koronavírus elleni küzdelemben.

5G hálózattal segíti a Huawei a koronavírus elleni küzdelmet

A Vuhan Vulkán hegy kórházat egy hét alatt húzták fel Kínában azért, hogy ellássák a koronavírussal fertőzötteket, ők gyógyulási lehetőséget kapjanak, illetve meggátolják a fertőzés továbbterjedését.

A Huawei a héten felállított egy projekt csapatot, 150 munkással, akik segítségével 5G bázisállomásokat telepítettek Vuhanban, hogy a szakemberek megfelelőe sebességű internetkapcsolattal rendelkezzenek, amelyen keresztül egészségügyi, járványügyi kommunikáció is történik. A teljes kivitelezés a kórházépítéshez hasonlóan gyors volt, hiszen a hálózati tervezés és beüzemelés mindösszesen 3 nap alatt végbement.

5G hálózattal segíti a Huawei a koronavírus elleni küzdelmet

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A gyorsan felépített kórházban rendkívül sok ember van, egy részük betegek, másik részük az őket ellátó orvosi csapat és mindkét félnek szüksége van internetre, ezért is kiemelten fontos az 5G-s cellák létrehozása, amely megfelelő hálózati kapacitással rendelkezik ehhez. A Huawei a hálózaton kívül egy csapatot biztosít, amely segít az egészségügyi dolgozknak technológiai megoldásokkal, például videókonferencia eszközökkel.

Elhalasztották a HDC.Cloud 2020 rendezvényt

Forrás
Weibo

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával