Hírek

5G-vel jöhetne a HUAWEI P60 széria?

Már a HUAWEI P60-ról is elindultak a pletykák, elsősorban az esetleges 5G támogatási lehetőségről.

A HUAWEI 2023-ban szeretne visszatérni a dual-flagship stratégiára, azaz két csúcsmodellt adna ki az évben, egyet a P-szériában, egyet pedig a Mate-ek között. 

2023-ban ismét két HUAWEI csúcsmodell telefon érkezhetne

Huawei P50 Pro teszt
A korábbi csúcsmodell, a HUAWEI P50 Pro

A következő, esedékes frissülő széria a P lenne. A hazánkban is elérhető P50 Prót követhetné a P60 széria. 

Kínában felmerült, hogy a jövő évben már 5G támogatással érkezhetne a HUAWEI P60 Pro, bár ez a pletyka még erősen ingatag lábakon áll és nem erősítette meg túl sok forrás.

A meghajtást tekintve a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC merült fel több pletykákban annak ellenére, hogy a Qualcomm még be sem jelentette ezt. Illetve érdemes azzal számolni, hogy az amerikai szankciók miatt jelenleg továbbra sem adhat el a cég 5G-s chipet a HUAWEI-nek, így valószínűleg, ha ezt a kiadást kapja a P60 széria, akkor csak a 4G-s verzió érkezhetne bele (a jelenlegi állás alapján). Esetleg ezt a chipet egészítheti ki külső 5G modemmel valamilyen módon a HUAWEI, bár nem világos, hogy ez sikerülhet-e.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A HUAWEI Mate 50 Pro a várakozásokhoz képest talán meglepő módon friss hardverrel, a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC-vel jelent meg, igaz csak a 4G-s kiadással.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor és milyen formátumban érkezhet a HUAWEI P60 széria, amint új információk látnak napvilágot, arról mindenképpen beszámolok majd.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával