Hírek

A Fülöp-szigeteken is kiállnak a Huawei mellett

A fülöp-szigeteki Globe Telecom szolgáltató jelezte, hogy továbbra is kiáll a Huawei Technologies Co. mellett és a jövőben is értékesíti majd a vállalat készülékeit, használja a hálózati technológiáit.

Huawei 5G is On

A Globe már egy évtizede van kapcsolatban a Huawei-jel és a vállalatnak köszönheti hálózati eszközeinek nagyrészét. A szolgáltató vezetője, Erndest Cu úgy látja, hogy az amerikai vádak ellenére sincs okuk tartani a Huawei kommunikációs termékeitől, azok nem hordoznak valós kiberbiztonsági veszélyt, olyat legalábbis nem, amit az amerikai kormány kommunikál. A fülöp-szigeteki hálózatokat minimálisan érintheti a Huawei amerikai tiltása és semmilyen fennakadást nem várnak, ugyan úgy fogják kiszolgálni a fogyasztóikat a hálózaton, ahogyan eddig is tették.

A Huawei hálózati termékei általánosságban kb. 20-30%-ban tartalmazhatnak amerikai technológiákat. Mint azt a Budapesten tartott a Huawei DigitALL On Tour rendezvényen Gecse Marianntól, a Huawei Technologies Hungary Kft. kormányzati kapcsolatokért és kommunikációért felelős igazgatójától megtudtuk, országonként eltérő az, hogy milyen arányú a különböző nemzetű technológiák egy hálózatban. Más arányban szerepelnek a magyar, a görög, vagy éppen a fülöp-szigeteki mobilhálózatokban az amerikai technológiák a piaci igények és eltérőségek miatt.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás
inquirer.net

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával