Hírek

A Huawei 5G 12 hónappal megelőzi a konkurenseket

A Huawei média kerekasztal beszélgetést szervezett, amelyen részt vett a vállalat elnöke, Liang Hua is.

Liang Hua - Huawei Technologies

A vezető az 5G-vel kapcsolatban elmondta, hogy a technológiában rejlő lehetőségekből amit most látunk, az még csak a kezdet. A vállalaton nagy a külső nyomás, de a nehezségek ellenére is mindig jó eredményeket tudott mutatni a Huawei. Jelenleg a vállalat 26 kereskedelmi szerződése van 5G hálózatokra, illetve több mint 50 partneri együttműködési megállapodás is született világszerte. Az eladott 5G bázisállomások száma már 10 000 felett jár, a legtöbb a világon.

A Huawei-nek több mint 1600 5G-s szabadalma van, ez az összes 5G ESTI szabvány 19%-át teszi ki, amely komoly versenyelőnyt jelent. 2019 első felében a Huawei bemutatja az első 5G okostelefonját, amely 2019 második felében fog piacra kerülni.

5G hálózatot telepít Máltára a Huawei

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Liang Hua a nemzetközi 5G fejlesztésekről elmondta, már számos teszt hálózatot üzemeltet több országban, az jelenlegi teszt eredmények azt mutatják, hogy a Huawei nagyjából 12 hónappal jár az iparág többi szereplője előtt.

Novemberben Londonban, a Global Mobile Broadband Forumon a British Telecom vezetői azt mondták, hogy “Jelenleg egyetlen valódi 5G-t szállító vállalat van és az a Huawei”.

Forrás
GizmoChina

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával