Hírek

A Huawei a leghitelesebb telefongyártó Kínában

A Huawei eddig is számos díjat nyert, de most itt van egy újabb, a leghitelesebb márkának választották Kínában.

A kínai mobil szektor leghitelesebb márkája lett 2018-ban a Huawei. Ezt a díjat a China Net Promoter Score (C-NPS) értékelései, az analitikusok eredményei és a díj nevét is adó kínai ügynökség, a Chnbrand értékelései alapján ítélték oda a vállalatnak.

A Huawei a leghitelesebb telefongyártó Kínában

Ez az első alkalom, hogy a Huawei megkapta ezt a díjat, amelyet előzőleg az Apple kapott meg. A Kínában végzett felmérések alapján a felhasználók rendkívül elégedettek a Huawei által nyújtott szolgáltatásokkal. Ezt a felmérést 35 kínai városban élő, 15-64 év közötti felhasználó megkérdezésével készítették, összesen 2 450 026 ember résztvételével.

Ez egyfajta katalizátor lehet a jövőben a Huawei további növekedésére, hiszen rendkívül fontos az, hogy a felhasználók megbízzanak egy márkában, amikor azt megvásárolják. Kína a legnagyobb gazdaság a Földön, ezért is fontos ez a díj a vállalat számára. Viszont a Huawei vezetőinek van még egy fejtörést okozó tényező, méghozzá az, hogyan fogják ezt a sikert átülteni más fontos piacokra, mint például az Egyesült Államokba.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás
Gizmochina

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával