Kiegészítők

A Huawei FreeBuds Pro még komolyabb zajszűrést kínál

A HDC 2020-on bemutatott Huawei FreeBuds Pro tovább emeli az aktív zajszűrés szintjét.

A Huawei FreeBuds Pro még komolyabb zajszűrést kínál

Az IFA 2019-en debütált Huawei FreeBuds 3 utódja az új Freebuds Pro megújult dizájnt kapott. Az elődjéhez képest gumiharang segíti az illeszkedést a hallójáratba, amely cserélhető és három méretet mellékel belőle a Huawei. Amíg a fülbe illeszkedő rész lekerekített, addig a szára szögletes kialakítású.

A Huawei FreeBuds Pro még komolyabb zajszűrést kínál

A 6,1 grammos fülhallgatókban 55 mAh kapacitásu akkumulátorok vannak, amelyek képesek 4 óra zenehallgatásra aktív zajszűréssel, vagy 7 órára, zajszűrés nélkül. A töltőtökkal 40 perc alatt feltölthetők. Maga a tok egy 580 mAh-s akkumulátort tartalmaz, USB-C-n keresztül 6 wattos, vezeték nélkül pedig 2 wattos teljesítménnyel tölthető fel.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei FreeBuds Pro még komolyabb zajszűrést kínál

A Freebuds Pro már Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül képes a telefonhoz csatlakozni, ráadásul lehetőség van egyszerre akár két eszközre is csatlakozni. Ezzel megoldható, hogy például tableten keresztül zenét hallgat a felhasználó, majd ha a telefonon hívás jön, azt lebonyolítja, utána pedig tovább megy a zene. Mindezt külön beállítás nélkül kezeli a Freebuds Pro. A fülhallgató képes azt is érzékelni, hogy az megfelelően helyezkedik-e el a hallójáratban és jelzi a telefon, ha nem, így elérve a megfelelő zajszűrési élményt.

A Huawei Freebuds Pro várhatóan októberben, vagy novemberben kerül piacra, fekete, fehér és ezüst színben is.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával