HírekKiegészítők

Apple iPhone 15 Pro kompatibilis SSD-t jelentett be a Lexar

A Lexar bejelentette partnerségét a Silicon Motionnal, az iparág vezető vezérlőchip-gyártójával. A megállapodásnak köszönhetően a Lexar tárolási termékeibe bekerülhetnek a Silicon Motion vezető vezérlőchipjei, hogy még hatékonyabb és versenyképesebb hordozható tárolómegoldásokat hozzanak létre.

Lexar SL500 SSD

A partnerség keretében a Lexar két új hordozható SSD-t (Solid-State Drive) vezet be a piacra az első negyedévben: a Lexar ARMOR 700-at és a Lexar SL500-at. Mindkét eszköz a Silicon Motion egychipes vezérlőmegoldását használja, amely ötvözi a hardvert, a szoftvert és a adatbiztonsági funkciókat, és rendelkezik USB 3.2 Gen 2 interfészzel és négy NAND csatornával. Ez a megoldás kielégíti a játékkonzolok és a nagy teljesítményt és alacsony fogyasztást igénylő felhasználók igényeit.

Kocsi Judit sport mentáltréning

Lexar SL500 SSD

A Lexar ARMOR 700 a következő generációs zászlóshajó hordozható SSD, amely 1 TB és 4 TB közötti tárkapacitással rendelkezik. Maximális olvasási és írási sebessége eléri a 2000 MB/s-ot, ami páratlan átviteli élményt biztosít. A robusztus gumírozott külső borítás biztosítja a tartósságot, az IP66 minősítés pedig védelmet nyújt a por és a víz ellen. A 3 méteres ejtésállóságnak köszönhetően a fájlok még váratlan helyzetekben is biztonságban maradnak.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Lexar SL500 széles körben kompatibilis mobil eszközökkel, laptopokkal, fényképezőgépekkel és játékkonzolokkal, és USB Type-C és USB Type-A kábelekkel rendelkezik a kényelmes plug-and-play funkcionalitás érdekében. A Lexar SL500 hordozható SSD maximális olvasási sebessége eléri a 2000 MB/s-ot, míg maximális írási sebessége 1800 MB/s. A Silicon Motion Technology hordozható SSD vezérlőinek köszönhetően a SL500 kiemelkedő teljesítményt nyújt, miközben rendkívül kompakt és könnyű. A vékony alumínium borításnak köszönhetően könnyen hordozható és használható különböző eszközökkel, beleértve a laptopokat, fényképezőgépeket, Xboxot, PlayStationt és mobil eszközöket. Kifejezetten támogatja az Apple Log videofelvételeket 4K 60 FPS ProRes formátumban az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékeken.

Lexar SL500 SSD

A Lexar és a Silicon Motion új partnersége fontos lépés az adatrögzítő eszközök piacán, és új lehetőségeket teremt a felhasználók számára, akik gyors, megbízható és hordozható tárolási megoldásokat keresnek. A két cég együttműködése hozzájárulhat ahhoz, hogy a hordozható SSD-k új generációja még jobb teljesítményt és funkcionalitást nyújtson a felhasználók számára.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával