Hírek

A Huawei lehet az összehajtható telefonok egyik domináns gyártója

2019-ben a felmérések szerint 1 millió darabnál több összehajtható kijelzős okostelefon kerülhetett piacra, a jövőben pedig ez tovább bővülhet, robbanásszerűen.

Ilyen lett a Huawei Mate X, az összehajtható kijelzős 5G okostelefon

A Strategy Analytics felmérése alapján a “foldable” kategória 2025-re elérhető a 100 millió darabos eladási mennyiséget is és ennek a Huawei lehet az egyik vezető gyártója.

Az elemzőcég úgy látja, hogy jelenleg a magas ár, a gyenge kijelző ellenállóság és a kérdéses tartósság tartja vissza az összehajtható kijelzős telefonok piacát, azonban ezeket a problémákat hosszú távon meg fogják oldani a gyártók.

A Huawei lehet az összehajtható telefonok egyik domináns gyártója

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei az MWC 2019-en mutatta be a Mate X-et, amelyből tavaly több mint 200 ezer darabot értékesített, úgy hogy kizárólag Kínában volt megvásárolható az amúgy kifejezetten drága modell. Várhatóan az MWC 2020-on debütálhat majd a Mate Xs, az újgenerációs modell.

Jön a Huawei Mate Xs

Az elemzések szerint 2020-ban már 8 millió darab összehajtható kijelzős okostelefont adhatnak el a gyártók. A Huawei valószínűleg a Mate Xs-sel fog beszállni ebbe, a Samsungnál a Galaxy Fold és a Galaxy Z Flip futhat, illetve a Moto RAZR is nagyobb figyelmet kaphat. Mellette pedig ki tudja még mennyi újdonság debütálhat, hiszen csak február van még jelenleg, sok idő van hátra az idei évből.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával