Hírek

A Huawei levelet küldött a felhasználóinak

A Huawei a mai napon egy levelet küldött ki ügyeleinek a világ minden tájáról, amely arról szól, hogy a legtöbb Huawei termék a jövőben is elérhető és működőképes lesz az extrém körülmények között is.

Huawei logó

A levélben a Huawei megemlíti, hogy az Amerikai Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma besorolta arra a listára a vállalatot, amelyek csak engedélyeket követően kereskedhetnek amerikai vállalatokkal, minden terméket ellenőriznie kell a szervezet export ellenőrző részlegének és jóvá kell azt hagynia. A Huawei természetesen ellenzi ezt a döntést.

Sok pénzt buknak az amerikai cégek a Huawei nélkül

A Huawei levelet küldött a felhasználóinak

A kínai vállalat levelében szerepel, hogy a Huawei szigorú és hatékony üzleti folytonossági menedzsment rendszereket állított fel annak érdekében, hogy a termékeinek többsége használható legyen a jelenlegi szankciókat követően is. A levél hangsúlyozza, hogy a Huawei az elmúlt 30 évben jó kapcsolatokat alakított ki az ügyfelekkel a világ több mint 170 országában, ezért is szerencsés a cég, hogy bizalmat és támogatást kap.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Máris lazítana USA a Huawei elleni szankciókon

Hogy a Huawei működése hogyan módosulhat az amerikai szankciókat követően, még nem látni, kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Forrás
Gizchina

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával