Frissítés

A Huawei megindokolta a P9 Oreo frissítés elmaradását

Korábban hosszú idő előzte meg azt, hogy a Huawei hivatalos információval szolgáljon a P9 Oreo frissítését tekintve, a lengyelt követően az angol részleg is megerősítette a korábbi híreket.

A Huawei Support UK egy érdeklődő emailre reagált a Huawei P9 Android 8.0 Oreo frissítésével kapcsolatban és ezúttal is az lett a konklúzió, hogy a P9-es modell nem fogja megkapni az Oreo frissítést.

A P9 Oreo frissítésén dolgozik a Huawei

Ezúttal viszonylag részletesebb okok is felsorolásra kerültek. A Huawei P9 Oreo tesztelése során a vállalat mérnökei a beépített funkciók működési hibáit, rendszerfagyást és energiafelhasználási problémákat tapasztaltak, amelyek olyan problémák, amivel a Huawei nem szeretné elrontani a készülék felhasználói élményét, ezért nem kerül kiadásra az eszközre a szoftververzió.

A Huawei P9 Android 7.0-val a legtöbb felhasználónak tökéletesen működik és a Huawei is úgy látja, fontosabb az, hogy egy stabil rendszerverziót használjanak a felhasználók, mint sem hogy kapjanak egy olyan frissebb Android kiadást, amely nem működik megfelelően és hibákat hoz, ezzel romlik a felhasználói élmény.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Szerző
Gizchina.com
Forrás
4Gnews.pt

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával