Frissítés

A Huawei Nova 5T is megkapta az EMUI 11 frissítését

A korábbi felső-középkategóriás modellek irányába is elindult az EMUI 11, hiszen a hazánkban egészen népszerű Huawei Nova 5T modellekre is elérhető már az Android 10 alapú rendszerfrissítés.

A YAL-L21 11.0.0.138(C431E3R1P4) build számot viselő szoftver 1,78 GB méretű és egyelőre csak a felhasználók kis részénél jelent meg, akik a Támogatás alkalmazás Frissítés menüpontjából indítják a frissítés keresését.

Huawei Nova 5T EMUI 11 frissítés

EMUI 11 frissítés módosítások listája

Ez a frissítés az EMUI 11-et vezeti be, amely lehetőségek széles skáláját kínálja, hogy minden forgatókönyv esetén kapcsolatban maradhasson. Az új rendszerverzió egy újabb lépés a Huawei tervezési koncepciójának megvalósításában, hogy minden forgatókönyv esetén gazdagabb, integráltabb felhasználói élményben legyen része több készüléken is. A ,,Technológia az emberekért” ötletén alapuló EMUI 11 művészibb interfésztervezést, barátságosabb interakciókat jelent, és több készülék csatlakoztatásakor is nagyobb élményt, az innovatívabb és kényelmesebb használatnak köszönhetően, hogy jobban teljesítsen a munkahelyén és otthon is.

EMUI 11

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Technológia az emberekért

Művészi témák
Hozzáadja a Csillagos éj témát, amelyben élénk színű festés található. (Ezt a témát a Témák alkalmazásban állíthatja be.)

Többablakos
A Többablakos funkció lehetővé teszi alkalmazások lebegő ablakban történő megnyitását, így egyszerre több feladattal is foglalkozhat. A későbbi egyszerűbb hozzáférés érdekében a lebegő ablakot áthelyezheti a kívánt helyre, vagy lekicsinyítheti egy lebegő buborékká.

Animációk finomabb áttünésekkel
Az EMUI 11 felületén mindenhol látható, teljesen új, intuitív animációk egyenletesebb, egységesebb és vizuálisan is nagyobb felhasználói élményt nyújtanak a képernyőn az elemek megjelenítésekor vagy elhúzásakor.
A Galéria albumainak vagy a Naptár év és hónap nézetének váltásakor hosszú lejátszási idejű animációk jelennek meg a kifinomultabb vizuális hatás eléréséhez.

Diszkrét hatások
Függetlenül attól, hogy be- vagy kikapcsolja a kapcsolókat, a diszkrét hatásokat az operációs rendszer minden részénél továbbfejlesztettük a nagyobb vizuális elégedettség érdekében.

Zökkenőmentes kapcsolatok

Többképernyős együttműködés
Ez egy olyan speciális funkció, amely lehetővé teszi készülékei együttműködését, hogy teljes mértékben kihasználhassa azok képességeit. Tükrözheti telefonját a laptopja képernyőjére, a könnyedén elérhető több alkalmazásablak segítségével pedig javíthatja produktivitását. (A funkció használatához a PCManager 11.0 vagy újabb verzióját futtató Huawei-laptopra van szükség.)

Jegyzettömb
Lehetővé teszi dokumentumok beolvasását. Már gyorsan azonosíthatja, és kivonhatja a szöveget a képekről, valamint szerkesztheti, több fájlformátumba exportálhatja és megoszthatja

Galéria
A Galéria Felfedezés lapján videótörténeteket hozhat létre speciális effektusokkal és háttérzenével előre beállított sablonok alkalmazásával. A videószerkesztési funkciók optimalizáltak, és bővebb útmutatót tartalmaznak az idővonal és a szerkesztési beállítások használatához.

Tartósan egyenletes működés
A rendszeranimációk új standardja csökkenti az alkalmazások indítási idejét, és javítja az általános működés egyenletességét.

Adatvédelem és biztonság

Zavartalan képernyő-kivetítés
Amikor Ne zavarj módban vetíti ki telefon-képernyőjét egy külső képernyőre, az üzenetek és a bejövő hívások csak a telefonon jelennek meg, ezáltal növelve az adatbiztonságot és biztosítva a képernyő-kivetítés folytonosságát.

Jegyzettömb adatvédelem
Lehetővé teszi, hogy a jegyzettömbben jegyzeteket zárjon le.

Fényképmegosztás adatvédelem
Lehetővé teszi, hogy eltávolítsa a fényképekről azok készítési helyét, időpontját és készülékinformációit, mielőtt megosztaná őket.

Frissítés megjegyzések

  1. Ez a frissítés nem törli az Ön személyes adatait, de azt tanácsoljuk, hogy a frissítés megkezdése előtt készítsen biztonsági mentést a fontos adatokról.
  2. Előfordulhat, hogy néhány olyan harmadik féltől származó alkalmazás, amely nem kompatibilis az EMUI 11-gyel, a frissítést követően helytelenül működik. Javasoljuk, hogy frissítse ezeket az alkalmazásokat az alkalmazás-áruházban található legújabb verzióra.
  3. Ha bármilyen problémába ütközik a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálati forródrótot, vagy látogasson el egy Huawei Szervizközpontba a segítségnyújtásért
  4. A főképernyő elrendezése egy kicsit megváltozhat.
  5. Ez a rendszerverzió visszaállítható az EMUI 10.1 hivatalos verziójára a HiSuite-ban. A rendszerverzió visszaállítása törli az Ön személyes adatait. Kérjük előzetesen készítsen biztonsági mentést az adatairól.
  6. A frissítési csomag a frissítés befejezését követően automatikusan törli a rendszer.

Amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! Ennek a frissítésnek a jelzését köszönjük Richárdnak a HWB KÖZÖSSÉG csoportból.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával