FunkciókHírek

A Huawei SuperCharge a leggyorsabb töltési megoldás

Az indiai Hometop összehasonlította a manapság használt okostelefon gyorstöltési megoldásokat, hogy megtalálja a leggyorsabb megoldást.

A Huawei SuperCharge a leggyorsabb töltési megoldás

A versenyben részt vett a Huawei SuperCharge, mellette pedig a konkurensek is ott voltak, a OnePlus Dash Charge, a Qualcomm Quick Charge, a Samsung Adaptive Fast Charge, az Apple Fast Charge, a Motorola Turbo Charge, a MediaTek Pump Express, valamint a szabad hozzáférésű USB Power Delivery megoldás is.

Az indiai szerkesztők nem tudtak azonos kapacitású tleefonokat tesztelni, de közel hasonló teleppel rendelkező akkumulátorokat teszteltek a hozzájuk szánt gyorstöltési megoldással. Ebből a szempontból itt látható az, hogy melyik töltési megoldás mennyi idő alatt töltötte fel a telefont 0-ról 100%-ra.

A Huawei SuperCharge a leggyorsabb töltési megoldás

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ami sokkal érdekesebb, az, hogy a Hometop kiszámolta hogy 1 perc alatt hány mAh-t tud tölteni az akkumulátoron a megoldás. Az első helyen a Huawei SuperCharge végzett 46,57-es mAh/min értékkel. Ezt követte a OnePlus, aztán a Samsung megoldása, érdekesség, hogy az Apple technológiája volt a leglassabb a tesztben.

A Huawei SuperCharge a leggyorsabb töltési megoldás

A Huawei úgy nyerte meg ezt a versenyt, hogy ráadásul a SuperCharge az első, a TÜV által is hitelesített biztonságos gyorstöltési megoldás.

Huawei SuperCharge kompatibilis okostelefonok

Forrás
Hometop

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával