Hírek

A Közel-Keleten is telepít 5G-t a Huawei

A Huawei az Egyesült Arab Emírségekben is fog 5G hálózatot telepíteni még 2019-ben, a Etisalat szolgáltató választotta a vállalat end-to-end 5G megoldásait.

Az Etisalat célja, hogy a Huawei 5G hálózatával kiszolgálja a partnerei digitális igényeit a jövőben, ráadásul azt a piacon elsők között tegye meg.

A Közel-Keleten is telepít 5G-t a Huawei

Az Etisalat és  a Huawei kollaborációja több mint 10 éve kezdődött és innovatív technológiákkal, szolgáltatásokkal folytatódik. A hosszú partnerkapcsolat következő állomása, amikor a Huawei hozzásegíti a Etisalat operátort az arab ország 5G-s digitális transzformációjához, ezzel kínálva a szolgáltatónak nagyszerű potenciális lehetőségeket, hogy kiterjesszék a kínálatukat új szolgáltatásokkal és újabb B2B piacokat érjenek el – mondta Peng Xiongji, a Huawei-től.

Az Egyesült Arab Emírségekben az 5G szolgáltatással közel korlátlan hozzáférési lehetőséget nyújthat majd a szolgáltató mindenféle innovatív alkalmazáshoz, szolgáltatáshoz alacsony késleltetés mellett. A jövőbemutató technológia kiszolgálja az arab országban a jövőben a mesterséges intelligenciákat, a 4K gaming igényeket, az AR és VR megoldásokat és az ipart is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az MWC 2019-es hálózati bejelentéssel a Huawei-nek már több mint 30 különböző 5G hálózat telepítési szerződése van világszerte, amivel a legnagyobb piaci pozícióval rendelkezik.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával