Hírek

A Mate 10 Pro lenyomta az iPhone X-et és Galaxy Note 8-at

A PhoneBuff a Huawei Mate 10 Pro modellt a Samsung Galaxy Note 8-at és az Apple iPhone X-et hasonlította össze egy sebesség teszten.

A Mate 10 Pro lenyomta az iPhone X-et és Galaxy Note 8-at

A nem túl megbízható benchmark programok helyett a csatorna egy realisztikusabb metóduszt használ a telefonok tesztelésére. A teszt két fázisból áll. Először 16 különböző alkalmazást kell egymás után megnyitnia a telefonnak. Ezek között gyári appok, mint a kamera, galéria, vagy a naptár is szerepel, mellette pedig több olyan alkalmazás van, amelyeket sokan használnak, mint a Facebook, a Photoshop Express, Spotify, vagy éppen különböző játékok.

A teszt első fázisában az iPhone X volt a leggyorsabb, 1:22:37 alatt nyitotta meg a 16 alkalmazást. Ezt követte a Huawei Mate 10 Pro, 1:29:14-gyel, majd harmadikként a Galaxy Note 8 végzett, 1:32:79 alatt.

A teszt második részében azt teszteli a Phonebuff, hogy az előzőleg megnyitott 16 alkalmazást milyen gyorsan lehet újra elérni, azaz újratölti-e a memóriából, vagy sem. Itt visszafelé halad a sorrend, tehát a legutolsó alkalommal megnyitott nyílik meg legelsőnek.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ezen a teszten már a Huawei Mate 10 Pro lett az első, 0:26:39 kellett a telefonnak, hogy újra megnyissa a 16 alkalmazást. A Galaxy Note 8 kicsivel lassabban, 0:28:75 alatt teljesítette a távot, míg az iPhone X-nél kijött a jóval kevesebb rendszermemória hátránya, ugyanis a 16 alkalmazás újbóli megnyitása 0:57:00 idő alatt jött csak össze.

Ezzel összetettet tekintve a Huawei Mate 10 Pro gyorsabbnak bizonyult, mint az iPhone X és a Galaxy Note 8, amely azért fontos, mert ez a teszt inkább ad realisztikus eredményt, mint egy hagyományos becnhmark, mint például az AnTuTu, amely csak a natív teljesítményt méri.

Forrás
PhoneBuff

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával