FunkciókHírek

A Mate 20 Pro látványos hollywoodi filmes effektre is képes

A mesterséges intelligencinak köszönhetően filmekbe illő videós effekteket tud a Huawei Mate20 Pro okostelefonja videó rögzítés közben.

Az angolul AI Color (magyarul MI színek) nevű effekt segítségével a Mate20 Pro képes arra, hogy videó rögzítés során az előtérben lévő személyt színesen jeleníti meg, míg a háttérben minden mást fekete-fehérré varázsol.

A Mate 20 Pro látványos hollywoodi filmes effektre is képes

A Kirin 980-ban található dupla NPU feldolgozó egység elegendő mesterséges intelligencia kapacitást kínál a Mate20 Pro számára ahhoz, hogy mindezt real time-ban tegye, azaz nincs szükség a videó rögzítése után külön feldolgozási időre, már a rögzítés során élőben a végső képi világot látjuk viszont a kijelzőn.

A Sin City nevű Bruce Willis film képi világára emlékeztető MI színek effekt segítségével rendkívül látványos alkotások készíthetők. Első tesztjeim alapján tényleg jól működik a triplakamerás rendszerrel a mélységérzékelés és ezáltal a háttér színének monokrómra cserélése, azonban az éles, villogó fény még képes megtréfálni a mesterséges intelligenciát.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kíváncsi vagy a Mate 20 Pro, vagy a Mate 20 telefonra? Az új okoskiegészítőkre? Itt megtalálsz mindent a Mate 20 széria londoni bemutatójáról!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával