Hírek

A Mate 20 szériára készül Magyarország is

Október 16-án bemutatkozik a Huawei Mate 20 széria, amelyet sokan várnak.

Budapesten a  Nyugati téren fedeztük fel azt, hogy már Magyarországon is reklámozza a készüléket a gyártó, pontosabban egyelőre csak az érkezését.

A Mate 20 szériára készül Magyarország is

Két óriásplakáton is látható az október 16-án, Londonban tartandó bemutatóra hangolódó üzenet, amely rendkívül magabiztos:

,,A legkiválóbb okostelefon, amit valaha készítettünk”

A Mate 20 szériára készül Magyarország is

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Amit eddig tudunk a Huawei Mate 20 szériáról, az valóban igéretes, ráadásul egyelőre úgy tűnik, hogy a konkurensek is asszisztálnak hozzá. A Samsung Galaxy Note 9-es modell bár tartalmaz valódi újdonságokat, képességei között azért kevés a ténylegesen innovatív megoldás. Az Apple legújabb készüléke is elérhetők, azonban az iPhone Xs és iPhone Xs Max esetén nem csak rendkívül magas árról van szó (400 000 forint a legolcsóbb közülük), hanem különböző problémák is felmerültek az első darabok esetében (töltési hiba, nem kikapcsolható arcszépítő funkció).

Információink szerint a Huawei egy sor innovítav újdonsággal készülék, szóval nem épített arra, hogy a konkurensek könnyű helyzetbe hozzák. Mindent egybevéve azonban bő két hét múlva a Huawei megmutatja azt, hogyan fogja meghódítani 2018 végét az okostelefonok között.

Ha érdekel a Huawei Mate 20 széria bemutatója, kattints ide.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával