FunkciókHírek

A Mate Xs multitask funkciói belekerültek az EMUI 10.1-be

Februárban még csak a Mate Xs egy új funckiója volt a Dock menü, illetve a lebegő ablakos nézet, most azonban az EMUI 10.1 újdonságaként több eszközre is érkezik.

A Huawei P40 szérián futó EMUI 10.1-en is elérhető a dock funkció, amikor oldalról behúzva az ujjunkat és azt megtartva előugrik az oldalsó függőleges panel, amelyről alkalmazások indíthatók.

A Mate Xs multitask funkciói belekerültek az EMUI 10.1-be

Az appok listája szabadon variálható, ráadásul ha megérintjük az egyik ikont, akkor ablakban nyílik meg, ha hosszan nyomjuk meg, akkor ki lehet azt húzni a képernyőre és ilyenkor osztott képernyős nézetre vált a telefon.

A támogatott appok (pl. Huawei Email, Jegyzetek, Fájlok) között működik a drag and drop megosztás, azaz az egyik alkalmazásból áthúzható a másikba a tartalom, így lehetőség van úgy kezelni több alkalmazást és fájlt, hogy közben be sem kell zárni egy appot miatt.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A lebegő alkalmazások működnek értesítéseknél is, így ha például videózunk és jön egy üzenet, arra lebegő ablakból tudunk válaszolni anélkül, hogy bezárnánk a videólejátszást.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával