Hírek

A Midea bemutatta első HarmonyOS-es termékcsaládját

A hazánkban is jól ismert, kínai Midea bemutatta  legújabb termékeit, amelyek kapcsán az egyik legfontosabb újítás, hogy már a Huawei által biztosított HarmonyOS rendszerrel érkeznek.

Az új smart home termékek között van vízforraló, mosogatógép, tűzhely, vízforraló, páraelszívó és több más megoldás is. A HarmonyOS támogatásnak köszönhetően lehetőség van ezeket a termékeket okostelefonról vezérelni, de akár tévéről, tabletről is.

A Midea bemutatta első HarmonyOS-es termékcsaládját

A Midea közleménye szerint három fő területen változnak a smart termékei a HarmonyOS segítségével. Az első beállítás, üzembehelyezés könnyebb lesz, a telefonról elvégezhető művelet, a WiFi Aware hálózati konfigurációs protokollt használva kb. 3 másodperc alatt már online lehetnek az eszközök. Azon kiegészítők, amelyek már nem tartalmaznak képernyőt is tudnak majd információt szolgáltatni telefonon keresztül, illetve távolról is elérhetők a futási állapot adatai, vagy éppen a fogyóeszköz emlékeztetők, illetve minden főbb beállítás. Ezen kívül lehetőség lesz közvetlenül a telefonról, az appból élvezni a gyártó által kínált szolgáltatásokat, szerviz igényt rendelni, takarítást kérni, vagy akár a fogyóeszközök rendelését is menedzselheti a felhasználó telefonról, közvetlenül az eszközzel kapcsolatban.

A Midea termékei elsőnek Kínában debütáltak, valószínűleg 2021-ben kerülnek piacra ott is. Hogy Európába milyen Midea modellek jöhetnek HarmonyOS-szel, illetve mikor, azt egyelőre még nem tudni.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával