Akció

A nyár slágere lehet a Lenovo Bluetooth headsetes napszemüvege

A Bluetooth hangszórós szemüvegeket bár kevésbé ismerik, már kifejezetten széles kínálat érhető el belőlük.

Korábban a Huawei is bemutatott saját megoldást, ők a Gentle Monsterrel kooperálva kínáltak ilyen kiegészítőt, amely nem hangszóróval rendelkezett, hanem a koponya csont rezegtetésével érte el a hangzás élményét.

Ez a HUAWEI x Gentle Monster Smart Eyewear

A BOSE már beépített hangszórókat tett a Frames nevű okosszemüvegébe és így tett a Lenovo is a Lecoo C8 típusú szemüveggel is.

Kocsi Judit sport mentáltréning

Lenovo Lecoo C8

A Lenovo megoldása ráadásul egészen kedvező árazással is rendelkezik. A Bluetooth 5.0 kapcsolattal ellátott eszköz szárában két hangszóró és mikrofon is található, így hanghíváshoz is használható. Természetesen a zenehallgatás során nem kell Hi-Fi hangzást várni, azonban számos esetben jöhet jól, így például egy nyári kerékpározás során úgy lehet hallgatni a zenét, hogy azzal másokat nem zavarunk és a fülünk sincs bedugva.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Lenovo Lecoo C8

A Lecoo C8-as típus háromféle lencsével, fekete, kék és piros árnyalatban érhető el.

Az Aliexpress akcióban jelenleg 16,91 dollárba kerül, így kb. 6200 forintért érhető el ingyenes szállítással, annyiért mint egyébként egy hagyományos napszemüveg is. A fizetéshez érdemes Revolutot használni az ingyenes devizaváltással jó árfolyamon.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával