Hírek

A te közreműködéseddel is támogatja a Huawei a gyógyulást

A Huawei legújabb kampányaként egy egészségügyi intézményt támogathat bárki egy kattintással.

A te közreműködéseddel is támogatja a Huawei a gyógyulást

A Huawei Facebook oldalán megjelent egy videós poszt, amiben négy élsportoló beszél róla, hogy a mindennapi mozgás életet menthet. A videóban Valter Attila, Szőnyi Ferenc, Kapás Boglárka és Csipes Tamara szerepel.

A videóra érkező minden egyes Imádom reakció után a Huawei 100 forinttal támogatja a Gottsegen György Alapítvány az Országos Kardiologiai Intézetért munkáját. Fontos, hogy 2019. december 22-én, vasárnapig beérkező reakciók után fogja a Huawei támogatni az alapitvány munkáját!

A videó, amelyre az Imádom reakciót kell nyomni:

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

💓👨⚕️ SEGÍTSÜK EGYÜTT A GOTTSEGEN GYÖRGY ALAPÍTVÁNYT AZ ORSZÁGOS KARDIOLÓGIAI INTÉZETÉRT! 👨⚕️💓Négy élsportoló, négy különböző sporttevékenység, egy közös cél: megmutatni, hogy a mindennapi mozgás életet menthet!Támogassátok velünk a Gottsegen György Alapítványt az Országos Kardiológiai Intézetért: küldj egy "imádom" reakciót a videóra, mert mindegyik után 100 Ft-ot adunk az Alapítványnak.Mutassuk meg a Huawei közösség összetartó erejét, osszátok meg minél több ismerősötökkel a videót, hogy minél nagyobb összeget gyűjthessünk össze!Az "imádom" reakciókat 2019.12.22. éjfélig számoljuk, az összegyűjtött összeget másnap tesszük közzé nyilvános bejegyzés formájában a hivatalos Facebook és Instagram oldalainkon. A Program semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebookhoz.

Közzétette: Huawei Mobile – 2019. december 19., csütörtök

Related Articles

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker