Hírek

AirEngine név alatt jönnek a Huawei új Wi-Fi 6 termékei

A Huawei Analyst Summit 2019-en bejelentette a vállalat az AirEngine márkanevet, amelyet az összes új, vállalati Wi-Fi 6 termék esetén alkalmaznak majd.

AirEngine név alatt jönnek a Huawei új Wi-Fi 6 termékei

Az eseményen a Wi-Fi Alliance-szal (WFA) közösen tartották a bemutatót, ahol bemutatásra került az AirEngine név és a WFA képviselői is megszólaltak.

Nagyra értékeljük a Huawei jelentős közreműködését a Wi-Fi 6 kifejlesztésében, partner volt a szabványosítástól a prototípusokon át a kereskedelmi bevezetésig. A WFA úgy gondolja, hogy 2019 lehet az év, amikor a Wi-Fi 6 kereskedelmi használata megkezdődhet, valamint az év harmadik negyedévében megindul a Wi-Fi 6 certifikációs program – mondta Kevin Robinson, a Wi-Fi Alliance marketingjének alelnöke.

A Huawei első Wi-Fi 6 kereskedelmi terméke az 5G erősségeire épül, ráadásul az teljesítette a legmagasabb hitelesítési teljesítmény teszteket is a Tolly Groupnál, a nemzetközi hitelesítő szervezetnél.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az AirEngine előnyt nyújthat a jövőben a zökkenőmentes VR és AR oktatás, a 4K felbontású videókonferenciák lebonyolításában, ezen kívül pedig a vezeték nélküli irodák, illetve ipari szereplők számára is. A Huawei AirEngine felgyorsítja a különböző iparágak digitális transzformációját – mondta Zhao Zhipeng a Huawei-től.

A vállalat által fejlesztett intelligens 5G antenna és alkalmazásgyorsítási technológiák 50%-kal növelik a Wi-Fi lefedettséget, illetve akár 10 milliszekundumra képesek lerövidíteni a Wi-Fi hálózat késleltesét az optimális felhasználói élményért.

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával