Akció

Akcióban a Huawei Matebook D

A Huawei 15,6”-os notebook sorozata, a Matebook D kétféle konfigurációban is megvásárolható hazánkban, ráadásul most mindkettő akciós.

Huawei MateBook D notebook Magyarországon

Több hivatalos viszonteladónál is akciós áron érhető el a Huawei Matebook D, amelynek köszönhetően most még jobb választás lehet a notebook azoknak, akik egy 15,6”-os készüléket keresnek vékony készülékházzal, fém borítással és igazán korrekt hardverrel.

A FullHD felbontású, matt IPS kijelőhöz az olcsóbb konfiguráció esetén Core i3-8130U processzor jár, 8 GB RAM-mal és 256 GBSSD-vel. Így a Windows 10 Hoe rendszerrel ellátott Matebook D konfiguráció most az eredeti 229 999 forint helyett csak 199 999 forint, ami igen korrekt.

Az erősebb kiadás, amely Core i5-8250U processzoral, 8 GB RAM-mal, 128 GB SSD-vel, 1 TB HDD-vel és egy NVIDIA GeForce MX150 grafikus kártyával is rendelkezik, most 289 999 forint helyett csak 249 999 forint.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az akciós áron elérhető Matebook D notebookok kiváló kijelzőt, teljes magyar kiosztású billentyűzetet, USB 3.0-t és HDMI csatlakozót is kaptak, valamint 24 hónap jótállás vonatkozik rájuk.

A Matebook D akciós áraiért érdemes benézni a hivatalos viszonteladók üzleteibe, vagy webáruházaiba. Az engedményes árak elérhetők a MediaMarktban, az Extreme Digitalban, a Notebook.hu-nál, illetve hamarosan a Huawei Experience Store-okban is.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával