Hírek

Akciós javítás a 2021. februári Huawei Szerviz Napok során

A Huawei akciós szervizelést kínál február 25. és 27. között, ráadásul ajándék védőfólia is jár a telefonokra.

Huawei Szerviz Napok

2021. második Huawei Szerviz Napjaihoz értünk, amelyet február 25-27. között tart a gyártó hivatalos szervize.

A promóció keretein belül engedményes áron kínál garancián túli szervizelést a Huawei, minden fizetős javítás árát 8000 forinttal csökkenti ezen a három napon a szerviz.

Akciós szervizelés feltételei

Az akciós szervizelés fizetős javításokra érvényes, hivatalos forrásból származó készülékekre és akár a helyszínen megvárható.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A meghibásodott készülékről árajánlatot állít ki a szerviz, amely tartalmazza a javítás akciós árát. A javítást még a promóció ideje alatt kérni kell ahhoz, ahogy az akciós áron történjen meg.A promóció alatt kiállított, de csak később kért árajánlatra már nem él a csökkentett ár. A Huawei Szerviz Napok során a szervizpontok a javítást azonnal elvégzik az alkatrész készletek erejéig, az megvárható, vagy a nap folyamán átvehető. Ha az adott készülék javításához nem érhető el azonnal alkatrész, de az ügyfél kéri a javítást a promóciós időn belül, úgy természetesen az engedményes áron kapja majd a szolgáltatást az alkatrész beérkezését követően. Információink alapján nagyobb készlet érhető el az összes szervizponton a leggyakrabban cserélt alkatrészekre, de ha valamilyen javításhoz nem érhető el alkatrész, akkor is 1-2 munkanapon belül elkészülhet a javítás.

Akciós szerviz helyszínek

Díjmentes védőfólia

A promóciós időszakban szerviz céllal érkező tulajdonosok a megjelölt Huawei okostelefonokhoz az eredeti 1800 forintos ár helyett díjmentesen kapnak egy védőfóliát a készülékükhöz a készlet erejéig. A megjelölt telefonok: P9, P9 Lite 2017, P smart, P smart 2019, P smart Z, P smart Pro, P10, P10 Lite, P20, P20 Pro, P20 Lite, P30, Nova 5T, P40 Lite, P40 Lite 5G, P40 Lite E, P40, P30 Pro*, P40 Pro*, Mate 10 Pro, Mate 10 Lite, Mate 20 Lite, Mate 20 Pro*, Y6 2018, Y6 2019, Y7 2019, Y6S, Y5P, Y6P. A csillaggal jelölt Pro modellekhez kizárólag a két budapesti szervizpontban érhető el fólia a szolgáltatás keretein belül.

A Huawei Szerviz Napok minden hónapban megrendezésre kerülnek majd a jövőben is, a hónap utolsó csütörtök, péntek és szombati napjain.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával