Frissítés

Android 10 frissítés a P20 és Mate 10 szériára – de még mindig nem itt

A Huawei P20, P20 Pro és Mate 10 Pro tulajok régóta várják az Android 10 frissítést, ez közelít, de a magyar felhasználók még továbbra sem használhatják a legújabb szoftvert.

Huawei P20 Pro szerviz árak

Kínában 4 hónapja került ki az első stabil kiadás a P20 és Mate 10 széria felsőkategóriás készülékeire, most pedig a Huawei Ázsia egyes területein tette elérhetővé az új  szoftververziót. Az Android 10 frissítés ezekre a készülékekre még csak EMUI 10-et hozott, EMUI 10.1 elérhetőségről még nincs információ.

Bár szemmel láthatóan közeleg Magyarország felé, Keletről Nyugatra a frissítés területi elérhetősége, az tény, hogy kifejezetten lassan, ezt részben a koronavírus járvány is okozhatja. Természetesen emiatt gyűlnek a csalódott, elkeseredett felhasználók. Reméljük, hogy mielőbb elindulhat hazánkban is ezekre a modellekre a frissítés, ha így történik, igyekszünk az elsők között beszámolni róla.

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával