FrissítésHírek

Android 10 Q Beta szoftvert kap a Mate 20 Pro

A Google I/O rendezvénye bejelentésre került az Android Q Beta harmadik kiadása, amely a Huawei csúcsmodelljén is elérhető.

A Google néhány éve az Android főverzió kiadása előtt publikus béta teszteket indít, amelyet bizonyos készülékek kapnak csak meg. Az Android 10 kiadás előtti verziója pedig elérhető a Huawei Mate 20 Pro okostelefonra is. A Google ezúttal több gyártót bevonva indította a béta tesztetl, bár érdekes, hogy például Samsung eszközre nem érhető el a szoftver.

Android 10 Q Beta szoftvert kap a Mate 20 Pro

A Huawei FUT alkalmazáson keresztül máris regisztrálhatnak a fejlesztők, hogy megkapják a Mate 20 Pro okostelefonra a teszt kiadást. A teszt projekt május 8-tól június 30-ig tart, a kiválasztott tesztelők május 11-től kapják meg az Android 10 Q béta kiadást a készülékükre és minden kedden és csütörtökön érkezik majd frissetett kiadás hozzá.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a béta szoftver milyen EMUI verziót futtat majd a készüléket, illetve hogy mely újdonságok kerülnek bele a béta szoftverbe. A Google által hirdetett béta programban a Huawei készülékei közül csak a Mate 20 Pro vesz részt.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával