Hírek

Április 20-án új Huawei tablet debütálhat

A Huawei Japánban megerősített egy új tablet bemutatót április 20-ra, bár azt egyelőre nem tudni, hogy milyen készüléket fednek majd fel ekkor.

A Huawei promóciós képén a Twitteren egy, a MatePad Pro tablethez hasonlónak tűnő, lekerekített oldalsó ívekkel rendelkező modell látható, viszonylag nagyméretű, kiemelkedő kamera lencsével.

Április 20-án új Huawei tablet debütálhat

Ebből adódóan felmerült a pletyka, hogy ez esetlegesen a MatePad Pro 2 lenne, a MatePad sorozat csúcsmodelljének második generációja – igaz erről konkrét információk egyelőre nem merültek fel.

Egyelőre nem csak a nevet és a típust tekintve sok a kérdés, hanem a tudást nézve is, hiszen mostanában egyre többet hallani a HarmonyOS-es modellek érkezéséről, még úgy is, hogy továbbra sem láttunk semmi biztosat az új operációs rendszerrel kapcsolatban.  Szintén csak pletyka szinten hallani olyan spekulációkat is, hogy esetleg a MatePad Pro 2 jelenhet meg, azonban nem HarmonyOS rendszerrel, hanem Androiddal, míg később más piacokon a saját fejlesztésű rendszerrel jelenhetne meg. Egyelőre ezeket nehéz megerősíteni, vagy éppen cáfolni, mert túl sok a csend a Huawei-nél.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás
Twitter

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával