Frissítés

Arcfelismerést hozott a Mate 10 Pro frissítése

Megérkezett a 142-es szoftver a Huawei Mate 10 Pro telefonra, amely meghozta a sokak által várt arcfelismerést.

A kártyafüggetlen, Dual SIM-es modellekre a BLA-L29 8.0.0.142(C432) szoftververzió jött, mellette pedig több Telekom szolgáltatónál lévő felhasználó is jelezte, hogy a Single SIM-es modellekre is elindult OTA-n keresztül a BLA-L09 8.0.0.142(C432) szoftver.

Arcfelismerést hozott a Huawei Mate 10 Pro frissítése

A Mate 10 Pro szoftverfrissítésének elsődleges újdonsága az Arcfelismerés funkció, amely lehetőséget nyújt a lezárt képernyő feloldására a tulajdonosának arcának segítségével.

Az 568 MB méretű frissítés ezen kívül tartalmaz egy Bluetooth kapcsolat javítást, optimalizálja a felhasználói felület szöveg megjelenítését, illetve a VoWiFi funkciót a jobb hívásélményért.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A szoftver tartalmazza a 2018 májusi Google biztonsági csomagot is. További funkcióként a frissítés után a készülék automatikusan letölti és feltelepíti a szolgáltató és a készülékgyártó frissítéseit (mobil adatforgalmat vehet igénybe). Ez a funkció alapértelmezetten engedélyezve van. Kikapcsolható a Beállítások > Fejlesztői opciók alatt.

A frissítés OTA-n keresztül érkezik a felhasználókhoz, amint elérhető lesz a készülékedre, jelezni fogja azt a telefon.

A Huawei korábbi bejelentése alapján a Mate 10 Pro megkapja majd a P20 Pro AI-kamera funkcióit is, beleértve az AIS képstabilizációt. 

Nézd meg hogy működik az arcfelismerés a középkategóriás Huawei P Smarton:

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával