Akció

Ártól függetlenül 3 év garancia és ingyenes szállítás jár az elmúlt évek legjobb telefonjaira

Korábban írtam már a Rejoy-ról, amely használt telefonokat vásárol fel és felújítást követően értékesít. Az eMAG csoporthoz tartozó startup ezzel segíti a fenntarthatóságot, új életet ad a készülékeknek.

Legújabb akciójában 2023. február 14-ig 36 hónap, azaz 3 év garanciát biztosít az összes készülékre a kínálatában. Ez azt jelenti, hogy lehet akár Huawei P30 Pro okostelefont is venni nagyon jó állapotban 3 év garanciával, de van például Mate 20 Pro is kiváló állapotban a kínálatban.

Egy használt Huawei P30 Pro még 2023-ben is jó alternatíva lehet a telefont keresők számára.

A többi gyártó kínálata között is vannak jó ajánlatok, hiszen Újszerű állapotban kínálnak több iPhone 14 és iPhone 13 szériás csúcsmodellt az eredeti árhoz képest sokkal olcsóbban, van néhány nagyon jó állapotú Samsung modell is, illetve a felső-középkategóriás Xiaomi modellek között is találni több érdekes ajánlatot.

Kocsi Judit sport mentáltréning

Fontos megjegyezni, hogy itt nem az ársávos jótállásról van szó. Értéktől függetlenül érhető el az összes ajánlatra a 36 hónap garancia. Ezen kívül díjmentes a szállítás, valamint ha mégsem tetszene a készülék díjmentesen visszaküldhető és visszafizetik az árát.  Extra, hogy további 4000 forinttal csökkenthető a feltüntetett ár, ha az első rendelésedhez a kosárban beírod a WELCOME4000 kuponkódot!

Akár 17 000 forinttal többért vásárolja fel a telefonodat a Rejoy

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával