Hírek

Átverés: nincs Huawei P30 Pro 1 dollárért

A Facebook hírfolyamban hirdetésként jelent meg egy poszt, amely párszáz forintért ígér Huawei P30 Prót, azonban ez átverés.

Átverés: nincs Huawei P30 Pro 1 dollárért

A Tech Update nevű, 2018. novemberében létrehozott Facebook oldalon jelent meg a hirdetés, amely a techglobalmagz.com domainre irányít, ahol  Google fordítót idéz magyarsággal kínál 1 dollárért egy Huawei P30 Pro telefont.

A weboldal a Huawei Culture Co.,Ltd nevében kínálja a telefont, azt állítva, hogy ez egy különleges promóció, aminek keretein belül 99% akcióval vásárolható meg a Huawei P30 Pro. Természeten nem árulunk el nagy meglepetést: nincs 1 dolláros P30 Pro, a weboldal egy átverés és a célja.

A Bitly linkrövidítő adatai szerint szeptember 21. óta hirdetik ezt az átverést, amelyre cikkünk megjelenéséig 247-en kattintottak, reméljük, hogy nem voltak közöttük olyanok, akik bedőltek és megadták az adataikat.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Átverés: nincs Huawei P30 Pro 1 dollárért

A Facebook oldal adatai alapján két profil kezeli azt, Indonéziából, a közösségi oldal adatai szerint a Huawei P30 Pro mellett ugyan ezt az átverést Galaxy Note 10+ készülékre is hirdetik a csalók a magyar felhasználók felé. A hirdetés számos más országban is fut, lokalizálva.

Átverés: nincs Huawei P30 Pro 1 dollárért

 

Ha valóban szeretnél egy Huawei P30 Pro okostelefont, a hivatalos viszonteladóknál tudod azt megvásárolni!

Tudtad?

A Revolutban lehet virtuális bankkártyád, amelyet bármikor törölhetsz, ezzel megakadályozva a pénz kicsalását, ha esetleg olyan helyen adtad meg a kártya adatokat, ahol azzal visszaélhetnek!

Ezért van szükséged a Revolutra

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával