Hírek

Az éjszaka hősei filmpremierjén jártunk

A Huawei a budapesti éjszaka azon személyeiről készítetett egy dokumentumfilmet, akik mások szórakoztatását garantálják. Az éjszaka hősei premierjén jártunk a Toldi moziban.

Az éjszaka hősei premier

Július 18-án mutatta volt a premierje a Huawei és a Wawemaker közös rövidfilmjének, amit Dér Asia rendezett és Domokos Balázs működött közre operatőrként.

A Huawei P30 Pro éjszakai fotós képességei ihlették meg a Huawei hazai marketing csapatét és azt találták ki, hogy bemutatják a filmen keresztül, hogy kik azok, akik akkor dolgoznak, amikor mások szórakoznak, mit élnek át, hogyan segítik a gondtalan bulizást.

A film öt szereplő éjszakáját mutatja be, egy dj, egy bartender, egy 112-es operátor, egy mentős és egy taxis szemszögéből láthatjuk a nagyvárosi éjszakát.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Szereplők:

  • Csuka-Bödör Viktória – szombathelyi 112 telefonközpont operátora
  • Lakometz Tamás – az El Rapido Grill & Tequila bar bartendere
  • Tóth Renáta – DNB DJ és tájépítész
  • Simongáti Orsolya – taxisofőr
  • Ötvös Dániel – mentőtiszt

A szereplők mesélnek arról, mi mozgatja őket, hogy ezt a nehéz, éjszakai munkát napról napra folytassák, mit tapasztalnak a munkájuk során, hogyan élik ezt meg ők, vagy éppen a családjuk, a környezetük.

Az éjszaka hősei premier

A rövidfilmet nem okostelefonnal készítették, rákérdeztünk ennek az okára, ami prózai és egyszerű. Már az elejétől kezdve mozivászonra készült Az éjszaka hősei és bár a P30 Pro videó tévén még jól nézett volna ki, egy több méter átmérőjű vetítővásznon még nem lett volna megfelelő minőségű a felvátel éjszaka, ezt tehát el kell fogadni, hogy moziflmet még nem fogunk most okostelefonnal forgatni.

Készültek viszont nagyszerű karakterplakátok a Huawei P30 Pro okostelefonnal a filmhez, amelyek kb. 1 méteres átmérőben ki voltak állítva a premieren a Toldi moziban és kifejezetten jól néztek ki, erről nem mondtuk volna meg elsőre, hogy telefonnal készültek.

A Toldi moziban tartott premier regisztrációval, díjmentesen volt megtekinthető, nagyon sok ember jött el és nézte meg a filmet nagyvásznon. A Huawei ehhez a látogatóknak egy popcornt és egy üdítőt is biztosított. A vetítés után kerekasztal beszélgetés során hallhattunk apróbb részleteket is a készítés folyamatáról az operatőrtől, a rendezőtől és a szerpelőktől.

Az éjszaka hősei film megtekinthető a YouTube-on teljes egészében.

És aki a premier utáni kerekasztal beszélgetés során ellopta a show-t:

Az éjszaka hősei premier

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával