Hírek

Az első Huawei Mate 10 információk

Bár a Mate 9 utódja még odébb van, valószínűleg az év végén érkezik, már most megtudtunk róla néhány hivatalos információt.

Richard Yu - Huawei Consumer Business Group CEO

A Bloomberg Technology számára adott interjút a Huawei Consumer Business Group vezérigazgatója, Richard Yu, aki néhány mondatban kitért a Huawei Mate 10-re is, a következőképpen:

Egy sokkal erőteljesen készülékünk lesz [mint a következő iPhone]. A Mate 10 hosszabb akkumulátoros üzemidőre lesz képes full-screen kijelzővel, gyorsabb töltési sebességgel, jobb kamera képességekkel és számos más funkcióval, amely segít nekünk versenyezni az Apple-lel – mondta Richard Yu.

A “full-screen kijelző” elsősorban a minimális szinte keret nélküli megjelenítőre utalhat. A Huawei Mate sorozata eddig is a gyártó legvékonyabb keret felhozatalát hozták, azonban 2017-ben az új Samsung Galaxy S8 egy új szintre emelte a keretek vékonyságát, amelyet most a többi gyártó próbál lereagálni, többek között az Apple is a következő iPhone-nal.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A kamera képességek régóta fontos a Huawei számára, valószínűleg a Mate 10 esetében egy újabb dupla kamerás Leica rendszert láthatunk majd. Az akkumulátor említése sem meglepő, hiszen szintén a Mate-széria sajátossága a nagy kapacitású, hosszú akkumulátor idő – így ezt már el is várhatják akár a felhasználók.

Hogy mikor és pontosan milyen képességekkel jöhet a Huawei Mate 10, azt egyelőre homály fedi. A Huawei valószínűleg az év végén, november-december magasságában mutatja be majd az újdonságot.

Forrás: Bloomberg Technology

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával