Frissítés

Az EMUI 10.1 a legújabb 3D AOD-t hozhatja a készülékekre

Azt követően, hogy elindult Kínában a Huawei P30 széria és Mate 20 széria EMUI 10.1 tesztelése, felbukkantak az új funckiók is, amelyek belekerülnek, például az új AOD.

EMUI 10.1

2019. ősze óta várják a felhasználók, hogy az Always on display új, színes kiadását megkapják a korábbi modellek, amelyeket 2020. elején jelentett be a Huawei, hogy valóban érkezni fog.

A kínai felhasználók egy kis csoportja már megkapta az EMUI 10.1 béta kiadását P30, P30 Pro és Mate 20 Pro készülékére, amelyeken feltűnt az új Huawei AOD felület is, ráadásul nem az, amely a Mate 30 szérián és az EMUI 10-en debütált, hanem az annál is újabb, jelenleg még csak a P40 szérián használható Micro-Stereoscopic Always on Display.

Új, 3D-s AOD került az EMUI 10.1-be

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Új, 3D-s AOD került az EMUI 10.1-be

Ennek az új megoldásnak az újdonsága abban rejlik, hogy a korábbi kettő helyett három rétegből áll, amely miatt sokkal vibrálóbb és életteltelibb lehet.

Jelenleg még csak tesztelik a felhasználók Kínában az EMUI 10.1 kiadást a korábbi modellekre, még nem tudni, hogy Európában mikor indulhat el a végleges frissítés rá, így egyelőre még várni kell rá.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával