Funkciók

Bemutatjuk a Huawei Pontokat

A Huawei Pont olyan fizetés eszköz, amely segítségével különböző szolgáltatásokat lehet kiegyenlíteni a Huawei készülékek tulajdonosainak, ezeknek a működését mutatom most be.

Bemutatjuk a Huawei Pontokat

A Huawei Mobile Services adott 3500 Huawei pontot, hogy lehetőségem legyen bemutatni számotokra, hogy hogyan is működnek a Huawei pontok, mit lehet velük csinálni és miért éri meg begyűjteni őket.

Mi az a Huawei Pont?

A Huawei Pontok egy készpénzt helyettesítő fizetési lehetőség, amivel a Huawei bizonyos szolgáltatásait lehet kifizetni. Kizárólag Huawei ID-val rendelkező felhasználók számára érhető el, országonként és régiónként eltérő az elérhetősége és a felhasználható szolgáltatások köre.

Mit lehet vásárolni a Huawei Pontból?

Régiónként eltérő, hogy mely szolgáltatásokra lehet felhasználni a Huawei Pontokat. Magyarországon 2019 őszén még a Cloud, AppGallery és Témák szolgáltatásokhoz használható fel.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

  • Huawei Cloud: tárhály bővítés
  • AppGallery: fizetős alkalmazások vásárlása, virtuális tartalmak vásárlására az alkalmazásban, amit a Huawei AppGallery-n töltöttél le
  • Huawei Témák: betűtípusok, háttérképek és támák vásárlása

Magyarországon jelenleg nem elérhető szolgáltatások:

  • Huawei video: előfizetés kiegyenlítése
  • Huawei Music: előfizetés kiegyenlítése
  • Huawei GameCenter: Játékpontok vásárlása
  • Huawei Reader: könyvek vásárlása, VIP előfizetés kiegyenlítése

A Huawei Pontokból semmilyen fizikai terméket, így okostelefont, tabletet, kiegészítőt, vagy más dolgot nem lehet vásárolni.

Hol találom a Huawei Pontjaimat?

Ha be vagy jelentkezve a telefonon a Huawei ID fiókodba, akkor a Beállítások tetején találod meg a Huawei Fiókközpontot. Ezen a felületen a bal felső panel tartalmazza a Huawei pontok egyenleget. Ezt megérintve elérhetők a pontokkal kapcsolatos információk.

Hogyan szerezhetek Huawei Pontokat?

Egyes országokban elérhetők fizikai ajándékkártyák, amelyeket megvásárolva, a rajtuk található kód beváltható a telefonon. Hazánkban egyelőre nincs ilyen kártya.

A hivatalos Huawei Mobile Services Fans Club (EU) csoportban gyakran van olyan Huawei aktivitás, amely során Huawei pontokat lehet kapni, emiatt érdemes belépni ide is, viszont angol nyelvtudásra szükség van, hiszen ez a csoport angol nyelvű.

Mennyit ér egy Huawei Pont?

Ezt nem egyszerű megválaszolni, mert országonként eltérő. Azon országokban, ahol euró a hivatalos fizetőeszköz, nagyjából így néz ki a képlet: 1 euró = 1 Huawei pont.

Magyarországon viszont így néz ki: 1 forint = 1 Huawei pont. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a hazai Huawei pontok kevesebbet érnének, ugyanis a valuták közötti árfolyamkülönbséget követi a Huawei pont is. Ez azt jelenti, hogy 10 euró értékű Huawei pont Magyarországon 3500 Huawei pontnak felel meg.

https://www.youtube.com/watch?v=Ae5Gc2ibKV4

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával