Funkciók

Szupermodern technológia miatt működik a Mate 50 Pro 1%-os töltöttség esetén is

A HUAWEI Mate 50 Pro okostelefonban debütált a Super Energy Boosting nevű megoldás, amely a lemerült akkumulátorral való használatot teszi lehetővé.

Kezemben a HUAWEI Mate 50 Pro

A Magyarországon is elérhető HUAWEI Mate 50 Pro okostelefon egy 4700 mAh kapacitású akkumulátort kapott, ami 66 wattos SuperCharge gyorstöltést támogat. Azonban ennek ellenére is előfordulhat az, hogy töltő nélkül éri az embert az alacsony akkumulátorszint és lemerül a telefon. Ebben az esetben segít a Low-Battery Emergency Mode (alacsony akkumulátor-fogyasztású vészhelyzeti mód).

A HUAWEI új “vészakkumulátor” mód fejlesztése lehetővé teszi, hogy 1%-os töltöttségnél automatikusan bekapcsoljon a SuperEnergy Boosting technológia. Ez segít az akkumulátor telepben megtalálható energiát csoportosítani és megfelelően felhasználni. Az

energiaakkumuláló pumpás technológiát (energy accumulating pump technology) magában

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

foglaló „SuperEnergy Boosting” funkció egy speciális és nagyon vékony ”szívószálon” keresztül erőteljesen újrapolimerizálja az akkumulátorban megmaradt ionokat, így a készülék még egy ideig kikapcsolás közeli állapotban is használható.

Ennek segítségével az 1%-os töltöttségen lévő Mate 50 Pro akkumulátor akár 3 óra készenléti időt, vagy 12 perc hívásidőt kaphat, amely rendkívül fontos lehet egy vészhelyzet során.

Természetesen ebben a módban a funkciók rendkívüli szinten lekorlátozódnak, így gyakorlatilag szinte csak telefonálni lehet a készülékkel.

Az új technológia segít abban is, hogy ne károsodjon az akkumulátor amikor vészüzemmódban van a telefon. A megoldás megkapta a HUAWEI töltési-kisütési ciklus tanúsítási tartományának, illetve eleget tesz az ipari szabványoknak.

A HUAWEI Mate 50 Pro megérkezett a Telekomhoz

HUAWEI Mate 50 Pro okostelefon teszt

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával