Hírek

Bemutatkozott a Huawei Nova 5T

Malajziában a Huawei bejelentette a Nova 5T okostelefont, amely kijelzőbe vágott szelfikamerát és felsőkategóriás hardvert kapott.

Huawei Nova 5T

A készülék előlapjára 6,26”-os FullHD+ felbontású LCD kijelző került, amely bal felső sarkába egy 32 megapixeles szelfi kamera került integrálásra. A fém és üveg készülékházzal rendelkező készülék hátoldalára négykamerás Leica rendszer került, a főkamera 48 megapixeles (f/1.8), mellé egy 16 megapixeles ultra-széleslátószögű kamera került, illetve két 2 megapixeles kamera helyezkedik még el, egyik makróhoz, a másik mélységélesség érzékeléshez.

A Nova 5T a bekapcsológombba rejtett ujjlenyomatolvasóval rendelkezik és 3700 mAh kapacitású akkumulátorral, ami a 22,5 wattos Huawei SuperCharge gyorstöltéssel USB-C-n keresztül tölthető. A készülékház belsejében Kirin 980 SoC található meg, 8 GB LPDDR4X RAM-mal, 128 GB háttértárral.

A Huawei Nova 5T Malajziában jelenik meg először szeptember 5-től, Android 9.0-val és EMUI 9.1.1-gyel. Valószínűleg hazánkban nem lesz elérhető.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával