Hírek

Bemutatkozott a HUAWEI P60 széria

A HUAWEI Kínában bemutatta a P60 szériát, amivel két év után kínál újabb modellt a flagship sorozatból. A P60 széria új kamera kialakítást, különleges hátlapokat és felsőkategóriás hardver megoldásokat hozott.

Bemutatkozott a HUAWEI P60 széria

A P60 Pro megkapta a Quad Curve ívelt kijelzőt, amely 6,67”-os mérettel rendelkezik. Az LTPO OLED panel dinamikusan változtathatja a képfrissítési rátáját 1-120 Hz között és így is 29%-kal alacsonyabb fogyasztással működik, mint az elődje.

A képminőséget az új HUAWEI X-True technológia szolgáltatja, amelynek köszönhetően a HUAWEI a telefonok közül a világon először kapott dupla hitelesítést a professzionális színhűségre a TÜV Rheinlandtól. 

Bemutatkozott a HUAWEI P60 széria

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A hátlapon a HUAWEI P60 Pro megörökölte a MAte 50 Pro f 1.4-4.0 érték között változtatható aperatúra kameráját és ezt kibővíti az új XD Fusion Pro képalkotó technológiával. A háromkamerás rendszerben a főkamera 48 megapixeles, lézeres autofókusszal, optikai képstabilizálással és PDAF-fal. A 3,5x-es optikai zoomot kínáló kamera is 48 megapixeles szenzorra épül. A harmadik ultraszéles látószögű kamera egy 13 megapixeles szenzort kapott.  Az előlapra egy 13 megapixeles szelfi kamera került. 

A P60 széria a Quacomm Snapdragon 8+ Gen 1 4G chipet kapja meg, nem a legfrissebb kiadást tehát (szemben a Mate 50 Próval). A készülékek 256 és 512 GB háttértár opcióval érkeznek, NM card bővítés mellett. A hátlap alá 4815 mAh kapacitású akkumulátor került, amelyet az új Huawei SuperCharge (Max. 88 W) megoldással lehet tölteni, illetve elérhető az 50 wattos vezeték nélküli töltés is. Megkapta a P60 széria is a BDS műholdas üzenetküldési lehetőséget.

Huawei P60 Art

Bemutatkozott a HUAWEI P60 széria

A P60 és a P60 Pro modell mellett érkezett egy Art nevű modell is. ennek hátlapján a kamera sziget vonalvezetése sokkal látványosabb, illetve a korábbi P40 Pro modellhez hasonló selymesen csillogó festést kapott az üveg alatt.  Ennél a modellnél 512 GB, vagy 1 TB lehet a háttértár mérete és az akkumulátor is méretesebb lett, 5100 mAh kapacitással.

Az IP68-as por- és vízállóságot felvonultató P60 Kínában a HarmonyOS 3.1-gyel jelenik meg. Az európai bejelentése májusban várható.

Használsz Revolutot? Ismerd meg jobban és tudj meg róla mindent, amire feltétlenül szükséged van, hogy okosan használd!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával