Hírek

Beteg gyerekeknek segít tabletekkel a Huawei

A Huawei tableteket ajándékozott a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályának, illetve e-könyveket a Győri Széchenyi István Egyetem Könyvtára számára.

Beteg gyerekeknek segít tabletekkel a Huawei

A város egyetemével már 3 éve ápol stratégiai kapcsolatot a Huawei, most pedig a közös munka részeként a Huawei Technologies 20 darab MediaPad T3 10 tabletet, valamint hozzá való védőtokot ajándékozott a PAMOK gyermekosztályának, valamint a SZE könyvtárának 200 darab e-könyvet.

Ezek a tabletek is nyilván valami olyan célt fognak szolgálni, ami a kisgyerekeknek örömet okoz, a betegségüket megpróbálja elfeledtetni az ittlétük alatt, az ittdolgozóknak, ápolóknak, szakorvosoknak pedig segítséget ahhoz, hogy a játék, tanulás közben akár az e-kórlap vezetésére is tudják használni. – mondta Dr. Tamás László János, a PAMOK főigazgató-főorvosa.

A készülékek a gyógyításban állnak majd rendelkezésre segítségként, hiszen a 10”-os képernyőkön a gyerekek kicsit kikapcsolódhatnak, játszhatnak, ezért könnyebben veszik, hogy gyógyulásuk alatt nem otthon, hanem egy kórházban kell lenniük. Mellette a dolgozók az e-kórlap kitöltésére is tudják használni az eszközöket. A kórházban kiépített WiFi hálózat van, így az internetre csatlakozni is lehet az ajándék tabletekkel.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

https://www.facebook.com/gyorplusz/videos/439344479973589/

2014 óta vagyunk kapcsolatban az egyetemmel, 2016-ban pedig stratégiai partnerek lettünk. Eddig is nagyon jó kapcsolatot ápoltunk, de ez most egy új szintre lépett. Nagyon örülünk neki, hogy ezúttal a beteg gyerekeknek is segíthetünk – mondta William Wu, a Huawei Technologies magyarországi igazgatója.

A SZE könyvtára olyan e-könyveket kapott, 200 kiadványt, amely segít az egyetemi hallgatóknak a szakirányú tanulásban, hogy a tanulmányaik elvégzése után friss tudással, minél tovább jussanak.

Forrás
Győr+

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával